​+20 års erfaring

commerce-and-shopping

Kvalitetsbevidst maler​

people (1)

Tilbyder bred vifte af opgaver​

tools-and-utensils

Istandsættelse af gamle møbler i flot kvalitet

Hos PS Malerservice tilbyder jeg istandsættelse af gamle møbler i flot kvalitet for private og erhverv i området nær Vipperød, Holbæk, Hvalsø og Kirke Hyllinge. Har du nogle ældre møbler, der kunne have gavn af en kærlig hånd, kan jeg tilbyde en grundig istandsættelse af ældre møbler, så de fremstår som nye igen.

Der er ingen grund til at smide et møbel ud, som du er glad for. Har møblet mistet sin glans og vitalitet, kan jeg slibe og lakere det og efterfølgende sprøjtemale det i forbindelse med istandsættelse af gamle møbler. Maling af møbler er med til at give møblet et flot udseende og bidrager til holdbarheden, så det ikke krakelerer i overfladen.

Grundig og kvalitetsbevidst istandsættelse af gamle møbler

Uanset om der er tale om træ- eller metalmøbler, kan jeg være behjælpelige med en restaurering. Jeg er grundig og kvalitetsbevidst i min tilgang til istandsættelse af gamle møbler og behandler dine gamle møbler med omhu og respekt.

Jeg har eget sprøjteanlæg og kan udføre din opgave relativt hurtigt.

​Er du interesseret i, at jeg ser nærmere på dine møbler med henblik på en istandsættelse, kommer jeg gerne og ser på opgaven. Her kan jeg give dig et uforpligtende tilbud på din istandsættelse af gamle møbler på stedet, så du har noget at forholde dig til.

​Ønsker du at få mig til at udføre istandsættelse af gamle møbler og malerarbejde, tager jeg dine møbler med og klarer arbejdet for dig til en skarp pris.

Bestil et tilbud på istandsættelse af møbler

Kontakt mig for en nærmere aftale, så du kan bestille et uforpligtende tilbud og en vurdering af en personlig istandsættelse af gamle møbler. 

Jeg ser frem til at høre fra dig på telefon 28 83 17 31 eller på e-mail psmalerservice@hotmail.com.

Interesseret i et UFORPLIGTENDE og GRATIS​ tilbud på dit malerarbejde? 

​Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt med et skræddersyet tilbud til dig. Vi glæder os til at høre fra dig!​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt