​+20 års erfaring

commerce-and-shopping

Kvalitetsbevidst maler​

people (1)

Tilbyder bred vifte af opgaver​

tools-and-utensils

Maling af vægge og flyttelejligheder med kvalitetsmaling

Søger du et kompetent malerfirma til maling af vægge i din private bolig eller virksomhed nær Vipperød, Holbæk eller Roskilde, er PS Malerservice en professionel maler, der har speciale i netop den slags opgaver. Det kan være i forbindelse med maling af flyttelejlighed eller blot en genopfriskning af dine vægge.

Med tiden vil dine vægge se medtagede og slidte ud. Det er uundgåeligt. Men der skal heldigvis ikke så meget til for at skabe et lyst og imødekommende rum igen med flot, hvid maling eller andre farver efter ønske. Kontakt mig ved maling af vægge, flyttelejlighed, egen lejlighed, hus eller virksomhed, så skal jeg nok hjælpe med god kvalitetsmaling, der holder.

Bestil maling af vægge hos mig

Vil du være sikker på at få maling af vægge i ordentlig kvalitet, er din opgave i sikre hænder hos mig. Jeg har mange års erfaring og anvender udelukkende maling i høj kvalitet for at sikre det flottest mulige resultat. Jeg rådgiver dig også gerne om maling, hvis du har særlige ønsker til farve, eller hvis du ønsker hjælp til andre ydelser som spartling af vægge eller opsætning af filt.

Jeg er en kompetent maler, der lever af glade og tilfredse kunder. Jeg gør mit bedste hver dag, når jeg går på arbejde, hvilket er din garanti for, at du får håndværk i høj kvalitet. Skal jeg give et tilbud på maling af vægge, ser jeg frem til at høre fra dig, når det passer dig.

Ring for at få et uforpligtende tilbud på maling af flyttelejligheder

Vil du have en konkret pris på maling af vægge eller andet maling af lejlighed eksempelvis i forbindelse med en flytning, kommer jeg gerne og ser på opgaven og kan give et uforpligtende prisoverslag. 

Kontakt mig på telefon 28 83 17 31 eller på e-mail psmalerservice@hotmail.com.

Interesseret i et UFORPLIGTENDE og GRATIS​ tilbud på dit malerarbejde? 

​Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt med et skræddersyet tilbud til dig. Vi glæder os til at høre fra dig!​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt