​✓ +20 års erfaring

Kvalitetsbevidst maler

Tilbyder bred vifte af opgaver

Kontakt os for tilbud​

T​lf nr.: 28 83 17 31

Maling af vægge og flyttelejligheder med kvalitetsmaling

Søger du et kompetent malerfirma til maling af vægge i din private bolig eller virksomhed nær Vipperød, Holbæk eller Roskilde, er PS Malerservice en professionel maler, der har speciale i netop den slags opgaver. Det kan være i forbindelse med maling af flyttelejlighed eller blot en genopfriskning af dine vægge.

Med tiden vil dine vægge se medtagede og slidte ud. Det er uundgåeligt. Men der skal heldigvis ikke så meget til for at skabe et lyst og imødekommende rum igen med flot, hvid maling eller andre farver efter ønske. Kontakt mig ved maling af vægge, flyttelejlighed, egen lejlighed, hus eller virksomhed, så skal jeg nok hjælpe med god kvalitetsmaling, der holder.

Bestil maling af vægge hos mig

Vil du være sikker på at få maling af vægge i ordentlig kvalitet, er din opgave i sikre hænder hos mig. Jeg har mange års erfaring og anvender udelukkende maling i høj kvalitet for at sikre det flottest mulige resultat. Jeg rådgiver dig også gerne om maling, hvis du har særlige ønsker til farve.

Jeg er en kompetent maler, der lever af glade og tilfredse kunder. Jeg gør mit bedste hver dag, når jeg går på arbejde, hvilket er din garanti for, at du får håndværk i høj kvalitet. Skal jeg give et tilbud på maling af vægge, ser jeg frem til at høre fra dig, når det passer dig.

Ring for at få et uforpligtende tilbud på maling af flyttelejligheder

Vil du have en konkret pris på maling af vægge eller andet maling af lejlighed eksempelvis i forbindelse med en flytning, kommer jeg gerne og ser på opgaven og kan give et uforpligtende prisoverslag. 

Kontakt mig på telefon 28 83 17 31 eller på e-mail psmalerservice@hotmail.com.