​+20 års erfaring

commerce-and-shopping

Kvalitetsbevidst maler​

people (1)

Tilbyder bred vifte af opgaver​

tools-and-utensils

​Opsætning af filt udføres af kompetent malerfirma

PS Malerservice udfører alle former for malerarbejde, herunder opsætning af filt, for private og virksomheder i områderne nær Vipperød, Holbæk og Roskilde, hvor min ekspertise er efterspurgt. Jeg kan også hjælpe med opsætning af tapet, hvis du ønsker dette.

PS Malerservice er specialister i opsætning af filt og specialtapeter som eksempelvis fotostater. Specialtapeter kræver ekstra omhu, præcision og erfaring at montere, i forhold til et almindelig tapet. Billedet skal sættes mod hinanden, så det passer med millimeters nøjagtighed . Skal du have opsat specialtapet, så tag en snak med Søren. 

Få hjælp til opsætning af filt

Opsætning af filt skal gøres omhyggeligt og præcist. Det forudsætter kendskab og viden at udføre det pænt, hvilket jeg har mange års erfaring med. Filt er en meget udbredt metode i særligt nye huse, da det giver flotte vægge og lofter i rigtig høj kvalitet. Og så er det utroligt holdbart, hvis man passer godt på det.

Skal du renovere din gamle bolig eller flytte i nyt hus eller virksomhed, kan jeg hjælpe med opsætning af filt. Jeg kan også hjælpe med spartling af vægge. Jeg bruger kvalitetsløsninger, der er solide og slidstærke, så du får pæne vægge, der er helt ens over det hele. Kontakt mig for at høre mere om dine muligheder inden for filtopsætning.

Få et godt og uforpligtende tilbud

Er du interesseret i et godt tilbud på opsætning af filt eller opsætning af tapet, kan du helt uforpligtende få en vurdering samt en pris af mig - det koster ikke noget. Jeg ser frem til at modtage din henvendelse på telefon 28 83 17 31 eller e-mail psmalerservice@hotmail.com.

Interesseret i et UFORPLIGTENDE og GRATIS​ tilbud på dit malerarbejde? 

​Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt med et skræddersyet tilbud til dig. Vi glæder os til at høre fra dig!​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt