​+20 års erfaring

commerce-and-shopping

Kvalitetsbevidst maler​

people (1)

Tilbyder bred vifte af opgaver​

tools-and-utensils

Få et godt tilbud på spartling af vægge

Malerservice i Roskilde og omegn

Skal du have udført spartling af vægge? Hos PS malerservice har vi en god pris til dig, samtidig med, at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. 

Når du kontakter vores malerfirma, kan du regne med, at du får et godt tilbud og arbejde udført i høj kvalitet. Vi kommer ud til kunder i Vipperød, Roskilde, Holbæk og omegn.

Vi bruger vægspartel fra Kabe i høj kvalitet​

Vi bruger det bedste udstyr såsom vægspartel fra Kabe. Når det gælder spartling af vægge, er det vigtigt, at arbejdet udføres korrekt, så det kan holde i mange år fremover.

Vi spartler også på tapet eller glasvæv – faktisk på en hvilken som helst bæredygtig overflade. Derudover tilbyder vi også opsætning af filt og tape.

Vi udfører også spartling af vægge i vådrum. Vådrumsspartel er sandspartelmasse, der er forstærket. På den måde forhindrer spartlen, at fugt trænger ind i væggen.

Væggen kan stadigvæk ånde, fordi spartlen er diffusionsåben. Det kan derfor være en stor fordel at få spartlet væggene i et vådrum.

Kontakt os allerede i dag

Kontakt os endelig for at høre, hvad din pris vil være for spartling af vægge. Prisen kan variere, alt efter hvad du skal have spartlet, og hvor stort et område, det drejer sig om. 

Med over 20 års erfaring har vi en bred viden inden for spartling af vægge, og den viden bruger vi til at lave et hæderligt stykke arbejde, som vi er stolte af.​

Interesseret i et UFORPLIGTENDE og GRATIS​ tilbud på dit malerarbejde? 

​Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt med et skræddersyet tilbud til dig. Vi glæder os til at høre fra dig!​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt